Kerstmarkten aan de Costa del Sol

Gedurende de hele maand december tot begin januari zijn er verschillende kerstmarkten aan de Costa del Sol. Hier worden niet allen kerstspullen en kado´s voor kerst verkocht maar ook speelgoed voor de allerkleinsten vanwege het kinderfeest Drie Koningen.

 

Malaga

Tot 5 januari vind er aan de Paseo de Parque de traditionele kerstmarkt plaats. De marktkraampjes zijn gevuld met allerhande kerstspullen en kerstpresentjes zoals sieraden, lederwaren en boeken. De markt is dagelijks geopend van 11.00 tot 22.00 uur.

 

Banalmádena 

Tot 5 januari is er een dagelijkse kerstmarkt op de hoek van Avenida Machado en Avenida Alay. De kraampjes zijn geopend van 11.00 tot 20.00 uur.

 

Marbella 

In Puerto Banus vind aan Plaza Antonio Banderas tot 6 januari een kerstmarkt plaats. Veel kraampjes met handwerk.

 

Mijas

Tot 31 december is er in Mijas Pueblo op de Plaza Virgen de la Peña en in Cala de Mijas een kerstmarkt.

Reactie schrijven

Commentaren: 0