Romeria de San Miguel en Feria in Torremolinos

Romeria en Feria Torremolinos 2011
Romeria en Feria Torremolinos 2011

Van 28 september tot en met 1 oktober 2011 wordt de jaarlijkse feria van Torremolinos gevierd. Plaats van handeling is het Feria terrein waar de spectaculaire toegangspoort de vele bezoekers aan de kermis verwelkomt.

 

Voorafgaand aan de feria vindt op zondag 25 september de Romeria de San Miguel plaats. Vele huifkarren getrokken door ossen en tractoren en begeleidt door Romeria gangers in traditionele kleding trekken vanaf 10.00 uur door de straten van de stad. De Romeria eindigt in Pinar de Los Manantiales waar de feestgangers zich te goed zullen doen aan eten en drinken!

 

De naamdag van San Miguel, 29 september, is een officiële feestdag voor Torremolinos. Banken en winkels zijn dan gesloten.

Reactie schrijven

Commentaren: 0