Start voetbalseizoen FC Malaga – FC Barcelona

Het nieuwe voetbalseizoen belooft groots te worden voor FC Malaga. De nieuwe eigenaar van de club, Sheikh Abdullah Bin Nasser Al-Thani uit Quatar heeft miljoenen euros in de club geïnvesteerd. Grote namen zijn naar de hoofdstad van de Costa del Sol gehaald om de club naar de hoogste regionen van de Primera Division te brengen en een gooi te doen naar de Europa League.

 

Ruud van Nistelrooy, Santi Cazorla, Jérémy Toulalan, Julio Baptista, Diego Buonanotte, Martin Demichelis en Joris Mathijsen maken deel uit van de selectie die het zondag 21 augustus in de eerste wedstrijd van de Spaanse voetbalcompetitie tegen landskampioen FC Barcelona zullen opnemen. De supporters van FC Malaga zijn er klaar voor en de sfeer zal zeker goed zijn in het uitverkochte stadion La Rosaleda.

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0