Staking Spaanse vliegvelden

Werknemers van de Spaanse luchtverkeersdienst, AENA zijn het niet eens met plannen van de regering om de luchtvaartsector te privatiseren. Men vreest voor verlies van banen en verslechtering van de arbeidsomstandigheden. Om hun protest kracht bij te zetten hebben werknemers en vakbonden voor het hoogseizoen 22 stakingsdagen aangekondigd.

 

Vliegtuigmaatschappijen hebben hun bezorgdheid over de gevolgen van de stakingen uitgesproken en achter de schermen wordt nog steeds onderhandeld. Wie weet loopt het met een sisser af, maar toch is het verstandig om met een eventuele staking rekening te houden bij het boeken van je reis.

 

De stakingen zijn voor de volgende data aangekondigd:

 

20, 21, 24, 25 en 30 april

2, 14, 15, 19 en 20 mei

13, 23 en 30 juni

1, 2, 3, 4, 15 en 31 juli

1, 15 en 31 augustus

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0